Toiminta

Kerho 6-12 v.

Kerhossa muun muassa piirretään, leivotaan, opetellaan tekemään ruokaa, näytellään, tanssitaan ja liikutaan eri muodoissa. Keskiössä on taidekasvatus ja luovuuden käyttäminen. Toimintaa ovat vetämässä sekä kerhon ohjaajat, että vapaaehtoiset opiskelijat ja alansa ammattilaiset. Silloin tällöin teemme myös retkiä: näistä tiedotetaan aina etukäteen. Viime vuosina olemme retkeilleet esimerkiksi Kaitalammen ulkoilualueella, eläintieteellisessä museossa ja teatterimuseossa.


Pari kertaa lukuvuodessa Silta-klubissa järjestetään toimintaa myös vanhemmille. Yhteistyössä Vanhan Puiston kulttuurikeskuksen kanssa (www.vanhapuisto.fi) on järjestetty useana vuonna perheeseen liittyvä seminaaripäivä sekä säännöllistä toimintaa äideille. Vanhemmille suunnatuista tapahtumista tiedotamme aina erikseen ja annamme mielellämme lisätietoa kysyttäessä.Ajankohta: Kerho on lauantaisin klo 10.30-13.00, paitsi juhlapyhinä ja loma-aikoina.

Maksut:

Kerhomaksun voi maksaa joko koko lukukaudeksi (eli puoli vuotta),

85€, tai kerta kerralta, 7€. 


Tilinumero:

KKE ry 

FI93 1313 3000 107528.

Viestiksi tilisiirtoon voi laittaa “kerhomaksu” ja kerholaisen nimen.Johtajuus  kurssi 13-17 v.

Johtajuus-kurssilla opitaan johtajuuden perushyveitä, opitaan johtamaan sekä opitaan tuntemaan itsemmparemmin.


Ajankohta: Kerho on lauantaisin klo 12.30-14.30, paitsi juhlapyhinä ja loma-aikoina.

Maksut:

Kerho on maksuton. Kutienkin lounas maksaa 5€.


Tilinumero:

KKE ry

FI93 1313 3000 107528.

Viestiksi tilisiirtoon voi laittaa “kerhon lounas” ja kerholaisen nimen.Kesäleirit 7-17 v. 

Joka kesä pyrimme järjestämään erikseen kesäleirin vanhemmille tytöille joko leirikeskus Malminharjussa tai Virossa yhdessä Tallinnassa sijaitsevan Rävala- kulttuurikeskuksen kerhon kanssa. 

Leirin toiminta vaihtelee vuodesta ja paikasta riippuen. Yleensä leiri on viikon kestoinen ja toimintaan sisältyy kielten, yleensä englannin, espanjan tai ranksan, opetusta päivittäin, urheilua, vesitoimintaa sekä muita hauskoja aktiviteettejä yhdessä, kuten pelejä, kilpailuja ja musiikkia.

Piirustuskilpailuun

Tervetuloa jouluiseen piirustuskilpailuun!

Haluamme tukea ja ilahduttaa vähävaraisia perheitä jouluisella yllätyksellä ja sinä voit olla mukana osallistumalla piirustuskilpailuun.
Aiheena on Beetlehemin joulu!!

Sarjat: (0-6 v.), (7-12 v.) ja (13-17 v.), joissa jokaisessa on oma palkintonsa.

Osallistuminen: Osallistuminen tapahtuu täyttämällä tämä lomake VIIMEISTÄÄN 18.12.2021. https://forms.gle/qy7d6UrCC2A9wAcXA

Osallistumismaksu: 3€, joka tulee maksaa ilmoittautumisen yhteydessä.
Maksun saaja ja tilinumero: KKE ry, FI93 1313 3000 107528
Maksun viesti: Osallistujan nimi

Voittaja julkistetaan 22.12.2021 (Silta-klubin instagram- ja facebooktileillä). Lisäksi voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostin kautta.

www.silta-klubiopiskelijakoti.fi

 

18-29v. Opiskelijoita

Silta-Klubissa järjestetään monenlaista toimintaa kaikille kiinnostuneille. Tule rohkeasti mukaan!